Site Loading
0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Basamaklı makaralar slot makinelerinde Başarıbet ve karakteristik özellikler

Herkes, kumar kuruluşunda açar slot makineleri , biliyor takip eden adlar, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi varsayıyor özdeş mekanizma.Kazanan kombinasyon yeni simgeler edinmek ek ödül bir tur. Sıradan basaribet casino giriş teklif kullanıcı yalnızca bir şans bir şanslı kombinasyon her turda. O yükler döndürme ve izler aynı görüntüler aktif hatlar. Simülatörler basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar çalışma farklı, yaratma müşteri fırsat ek ücretsiz hediye için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak döndürme inşa edilir kazanan dizi.
  • Semboller bir başarılı kombinasyon silindi (ya patlayabilir) ve boş konumlardan ayrılmak.
  • Bu boş konumlar oluştur veya (düşme) yeni resimler.
  • Oyuncu kazançları alır eğer veriler semboller ek olarak form kârlı bir dizi birbirinizle veya makaralar üzerindeki kalan işaretler ile.

Süreç kazanan zincirler kazanana kadar oluşur ödül hatlarında inşa edilmesi durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm işlevsellik iş aynı. İlk ve modernize edilmiş bu türden oyun öne çıkıyor Gonzo’s Quest, yaratıldı NetEnt ve 2010’da tanıtıldı.

Yaygınlık nedenleri kademeli makineler Basaribet

Kullanıcılar artık yeterli değil ilkel etkinleştir makaralar ve eşleşme için bekleyin ödül ödeme hatlarından biri.dinamik oyun algoritması ve heyecan verici 3D animasyon öğeleri ve bitirme algoritmalar emülatörün karlılığını artırmak. Cascade Reels tamamen bu parametreleri karşılıyor. Bina zafer kombinasyonlar ve bu güncellenmiş resimler ilgiyi uyandırmak ve alevlendirmek duygusal bileşen.Özellikle çığlardan biri yol açacak sağlam ödül.

Basamaklı makaralar izin verin alın birden fazla ödül. düşerken başarılı kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez ödüller biçim çok ağır toplam. Bazı tedarikçiler ekle ek çarpanlar hangi maksimum artır ödül.

RTP ve dağılım üzerindeki etki

Çığ genellikle etkilemez finansal getiri göstergesi makineler. Bir şans var etkinleştir video slotları ile büyük karlılık yüzdesi (daha büyük 97 %) veya nispeten büyük değil (daha az %94). Bağlantı yok oluşan resimler ve miktar finansal getiri mevcut değil.

Aynı zamanda, kademeli makaralar artırma büyük bir ödül alma olasılığı. Algoritma oyun emülatörü Başarı bet bunu süreçte yeniler ana tur. Sonuç olarak makineler ile dalga sistemi genellikle varsaymak artan uçuculuk. çünkü makaralar yetenekli döndür her biri iki kez (veya daha fazla) aynı maliyetle.Bu şunu ikna eder kazanan diziler yapamayacak yaratacak çok sık. çığ çevrimiçi slotlar içindeki periyodiklik sıklıkla daha fazla yok %25-30.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Navigation

Product categories

has been added to your cart

View Cart
X