Site Loading

Сміливі науковці з’ясували, яка порнографія збуджує найшвидше!

0 0
Read Time:3 Minute, 1 Second

Виявляється, не всі відео з позначкою XXX однаково ефективні!

Середній час, який клієнт витратив на інтернет-сайт Pornhub, —– 9 хвилин 20 секунд. Вчені виявили чіткий зв’язок між тематикою відеокліпів і розміром перегляду. Відео “—; Літній чоловік– молода дівчина” приблизно 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд набагато довше, ніж середнє статистичне значення. Після цього, у нижній послідовності, йдуть відео зі зрілими жінками (10 хвилин 38 секунд), геями порно (10 хвилин 36 секунд), аматорське порно (10 хвилин 19 секунд).

Різноманітні інші категорії нараховані нижче номіналу. Наприклад, відео з ректальним сексом дивляться 9 хвилин 13 секунд, відео з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійська порнографія —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд, лесбійське відео кліпса зі страпоном —– 8 хвилин 1 2-й. Але найменше часу отримав ролик із рудоволосими жінками: зазвичай його дивляться 6 хвилин 35 секунд.Читати далі порно робота На сайті Статті

Дотримуючись легкої логіки, найцікавішим було відео з рудоволосими дамами. Наближення до нього, завдяки гікам і різним іншим гікам, хентай, відеокліпи з учнями і жінками з маленькими бюстами. Пол Брайант, викладач медицини Індіанського коледжу (США), пояснює це за допомогою найбанальнішої фізіології. На підсвідомому рівні молоді та продуктивні самки, які здатні давати чудову ікру, здаються вам більш сексуальними.

Pornhub додатково визначив, скільки часу громадяни різних країн проводять на ресурсі. Так, за тривалістю часу —– японці (11 хв. 19 сек.), на другому місці —– араби (10 хв. 14 сек.), домовласники Росії залишаються на 6 місці з 9 хв. 19 сек. Найшвидші – громадяни латиноамериканських країн із 7 хвилинами 23 секундами.

Яке порно подобається жінкам: дослідження Pornhub

Тепер ви, безумовно, зрозумієте, який саме фільм варто завітати до себе вдома, щоб не зіткнутися з відмовою!

Ми не знаємо, як саме ви провели свої вихідні, але ми знаємо, що робили експерти Pornhub протягом цього часу: вони ретельно готували статистику. Результат – підсумкові таблиці, які показують, які стилі порнографії особливо популярні серед жінок у різних країнах.

Останніми роками відеокліпи в категорії “лесбіянки” справді регулярно користуються популярністю. І Pornhub правильно заявляє, що це в основному результат жіночого цільового ринку. Жінки переглядають ці відеокліпи на 151% частіше, ніж чоловіки. Тривожний дзвінок!

Варто мати на увазі, що смаки відрізняються від країни до країни. Так, наші співвітчизники віддають перевагу відео групи «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, виходячи з цього міркування, російські жінки повинні віддавати перевагу «сексу з ведмедями і балалайками», але ми вважаємо за краще не думати про це.

Вісім найпопулярніших груп: «лесбіянки», «хентай», «секс з неграми», «ректальний секс», «секс з індіанцями», «аматорська порнографія», «мілф», «секс з азіатами».

Є статистика для окремих країн. Таким чином, у США жінки на 102% частіше дивляться відео в класифікації «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії мають 31% шансів побачити «жорстокий секс», канадські жінки обирають «секс утрьох» у 36% випадків, француженки дивляться відеокліпи в групі «рогоносців». на 103% частіше, ніж у інших країнах, а серед власників будинків у Німеччині особливо популярним є відео «фут-фетишизм» (і це сильні 165%).

Згідно з цим інтригуючим фактом, жінки на 714% частіше, ніж решта світу, шукають відеокліпи за запитом “секс з росіянами”, і, зрозуміло, ми повністю підтримуємо такий націоналізм. Також популярні відео в категорії «фут-фетишизм». і “веб-камера”.

Друга частина дослідження була присвячена віковому зв’язку. Виявилося, що те, яка порнографія подобається жінкам, залежить не тільки від громадянства, а й від віку.

  • 18—– 24 роки —– “хентай” (+81%)
  • 25—– 34 роки — “– ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35– 44 роки– “подвійне проникнення” (+29%)
  • 45—– 54 роки — “– ; аматорська порнографія (+39% )55– 64 роки– ; порнографія в дизайні 70-х” (+78%)
  • 65+ —– «ручне завдання» (+143%)
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Navigation

Product categories

has been added to your cart

View Cart
X