Site Loading
0 0
Read Time:10 Minute, 44 Second

Найефективніші альтернативи PornHub

Зважаючи на китайське передбачення (чи прокляття?), ми живемо в цікаві часи, щоб претендувати на найменше. У проміжку між усіма божевільними відповідями цього року людям було потрібно, особливо коли це стосується окремих осіб’ сексуальні практики цього року. Якщо ви одягнете’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я виконував за останні кілька місяців. І все ж один момент, якого я не знаю’ Не припускаю, що навіть я бачив, що наближається — мінімум у повному обсязі – — було величезне очищення, яке вразило PornHub пару років тому, і веб-сайт уже ніколи не був таким, як раніше.

Це історія легендарної події

Для тих, хто недостатньо обізнаний, PornHub насправді постійно викликав принаймні трохи дискусій, незважаючи на те, що це найкраще місце для домашніх розваг для дорослих. Якщо говорити по-справжньому, то більшість людей хилять світ’ Веб-сайт верхньої трубки або міститься, або, як мінімум, переважно роздутий.

Тим не менше, після місяців тиску на MindGeek все дійшло до головного (тут не йдеться про гру слів)’ веб-сайт лідера. По-перше, петиція про видалення порнографії k * ddie із сайту отримала понад 425 000 підписів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на сайті з’явилася нечисть, зокрема m * nors.Приєднайся до нас посмотреть парно веб-сайт

(Чесно кажучи, я не розумію, наскільки все це реально, враховуючи те, що я вдягнувся, не шукаю цього недугу

сміливість. )На додаток до всього цього, люди нарікали, що є завантаження, які також мають примусові сексуальні звички. Завдяки цій довірі сайт отримав відмову від видатної преси останнім часом, через що фірми платіжних карток не дозволяли клієнтам витрачати гроші на преміальні матеріали на PornHub.

Звичайно, різноманітними іншими великими проблемами, з якими стикаються PornHub та інші канали, є питання кіберпіратства та копіювання. Тому, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub завантажив, що вони брали участь у “ одна з найрозширеніших гарантій у фоновому режимі створеної користувачем системи.”

Зокрема, порногігант дотримувався такої політики:

• захист від неперевірених профілів від додавання нового вмісту будь-якого типу

• закликаючи користувачів, які завантажують, підтвердити, зробивши зображення себе зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• видалення вибору завантаження більшості відеокліпів у системі

• видалення будь-якого вмісту, який насправді не був розроблений перевіреними особами PornHub

Останній пункт був, мабуть, найдраматичнішим з точки зору техніки, враховуючи, що загальна кількість відео зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я маю на увазі, що я визнав, що було багато копійованих відео, але боже святий, це багато.) Цікаво, що команда PornHub висміювала TikTok, Facebook та інші улюблені соціальні мережі за відсутність такі ж запобіжні заходи, як і зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі величезні зміни в плані, я можу стверджувати, що я’ m типу – занепокоєний– не тому, що r * pist та різні інші хворі лохи мають свою мужність. Швидше, для мене це виглядає як спроба запобігти збуренню управління, яка може не вдатися.

Навіть якщо це так, я б подумав, що бездоганно невинні особи вилучили їхні матеріали та вимкнули мережі внаслідок кожного з цих подій.

Якщо відкинути мій постійний цинізм, варто сказати, що є фактор, щоб розслабитися –– або я повинен сказати –– є п’ятнадцять причин для цього.

Тут’ що вам слід шукати замість PornHub

Це розуміє, що’ планується перейти до PornHub, але якщо відбудуться більш радикальні зміни або веб-сайт тимчасово закриється, я’ ви отримали покриття. Ось список із 10 привабливих веб-сайтів-тубів, наповнених абсолютно безкоштовним порно, які можуть стати вашим вибором на PornHub без певного порядку. Отримуйте задоволення, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ t area tubes у будь-якому конкретному порядку, але це може бути найкращий веб-сайт з трубками, крім PornHub. Однак, з огляду на те, що може чи не станеться з (попереднім?) королем порно, XVideos може швидко стати найкращою собакою порноканалів.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей веб-сайт абсолютно прийнятний. Як і на всіх інших порносайтах, наведених нижче, на цьому є потоки безкоштовних порнограм, які можна переглянути, а також’ Не бракує чудових завантажень. І з майже 10 мільйонами завантажень, ви можете більше ніколи не відвідати інший порноканал.

Чорт, занепокоєний, подумай про це, можливо, ти ніколи не відвідаєш жодного іншого веб-сайту з цією проблемою.

Навіть якщо ви вигоріли на записаних відео –- якщо це’ певним чином це можливо – потрібен час, щоб перейти до програм веб-камери XVideos. Будь-якої години ви відвідуєте сотні, якщо не тисячі привабливих моделей, які мають намір естетично захопити вас –– принаймні доки ви’ ми отримали маркери.

xHamster

Зараз ви носите’ Вам не доведеться витрачати кошти на порно, однак, коли це стосується цього веб-сайту, ви можете подумати про те, щоб викласти трохи грошей на ці виняткові фільми. Вибір чудовий, а найвища якість абсолютно неймовірна, оскільки гарантовано, що це повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді існує надзвичайне понад 116 000 відеокліпів із 7500 новими вдосконаленнями, які вносяться щомісяця. Як учасник преміум-класу ви можете завантажувати необмежену кількість і’ матиму доступ до найгарячіших робіт порнозірок того часу. Якщо ви’ вас хвилює ціна,’не переймайтесь. Тридцять днів преміум-доступу, безсумнівно, коштуватимуть вам 6,99 доларів США, на долар менше щомісяця, якщо ви зареєструєтеся на три місяці’ s членство. Рік, безсумнівно, обійдеться вам у 4,99 доларів на місяць, хоча ви’ доведеться заплатити все

одразу. Можливо, найкраща угода — отримати довічну підписку, яка, безумовно, коштуватиме вам величезних 299,99 доларів США! Це може здатися високим, але якщо ви подумаєте про це, ви’ по суті отримувати нескінченну кількість порнографії назавжди, і це’ s без реклами. Тепер припустімо, що ви не’ не хочу платити всі ці гроші. Ви все ще можете отримати доступ до чудової кількості порнографії та деяких інших привабливих винагород. Окрім секс-шоу в прямому ефірі, ви можете побачити багато маркетингових мереж порнозірок і дивовижний вибір фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є цікава функція, за допомогою якої можна шукати інших людей за віком, місцевістю, статтю та орієнтацією. Ще краще, використовуючи складні пристрої пошуку, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, типом тіла та схильностями серед інших критеріїв пошуку.

Безсумнівно, ідея полягає в тому, щоб поговорити з людьми, яких ви, можливо, захочете побачити, але, як ви могли передбачити, цей інструмент набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, відвертого обміну фотографіями та планування інших хтивих цифрових дій. Проте, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ t отримати достатнє визнання від дротів в Інтернеті. Існує буквально незліченна кількість завантажень, і це’ це просто посилання на відео. Крім фільмів, тут можна побачити різноманітні гарячі фотографії та чудові GIF-файли.

Звісно, ​​я визнаю, що я трохи обманював, шукаючи категорію, яка найбільше подобається. Технічно кажучи, найпоширенішим видом порно є некатегоризоване. У певному сенсі це досить чудово, враховуючи, що ви бачите багато різноманітності на цих веб-сторінках.

Утім, я думав, що це начебто широко, тому вирішив “ формально відноситься до іншої популярної категорії, яка відноситься до аматорського різновиду. З понад мільйоном завантажень кількість ‘& lsquo; відносно не обмежена. щирі люди, до яких ви звертаєтеся, бачать, як цінують себе, пригнічені та брудні.

(До речі, аматорські фільми складають майже половину завантажень на цьому веб-сайті!)

Ви розумієте, що аматорська еротика буває обох типів. Таким чином, я’ m маю на увазі професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ ми (на щастя) ніколи не бачили раніше, а також порнографія в стилі гонзо прослуховування, яка має певний тип грубого відчуття.

А я’ я не просто маю на увазі кожне безсидне трахання.

Зауважте лише одну річ: усі веб-посилання є практичними та не містять спаму, за винятком перемикача Pornography Games –– це’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, висока якість є скрізь, але це’ частково через поєднання аматорської та професійної порнографії, яку ви’ знайдете на цьому сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих каналів для дорослих відкритий для появи нових масових фільмів, цей набір є оптимальною порносистемою для будь-якого дивакуватого ексгібіціоніста.

Вони’ ми створили групи на будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, такі як анальний екшн, секс із транссексуалами, дивні стосунки та порнографічні відео з натуральної шкіри. Якщо ви позначите альтернативи пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ того, що ‘називається & lsquo; важке порно

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр точно надасть вам будь-яке парне, дивне та неймовірно насичене порно. Звичайно, нічого з цього – як я розумію – не заслуговує очищення PornHub, однак багато відеокліпів тут можуть бути грубими для деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб вашу кумедну кістку лоскотали в минулому, після або протягом усього часу’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені єдиним у своєму роді, оскільки він має ‘& lsquo; смішний, різний інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, однак деякі з них робляться грудьми, травним трактом і горіхом одночасно.

І дозвольте мені сказати вам, що це була дивна кульмінація – але вона того варта!

Продовжуючи, ще одна чудова річ у цій трубці — це великі веб-сторінки взаємодії з областю. Є рядки форуму, за якими учасники можуть спілкуватися та обмінюватися деталями та фотографіями. Motherless також має онлайн-чат і навіть повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Спільнота, з якою можна взаємодіяти, зростає. Вони’ у мене є нові аматорські порнозірки, з якими весь час підписуються, а ви’ знайдемо якийсь надзвичайно дивний і смішний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ девіз: продовжуй і дивись, мамо, не’ дивлюсь

. SpankBang Будь то’ кваліфіковано звільнені або зняті аматорами, найвища якість переважної більшості цих безкоштовних порно відео має тенденцію бути найвищою.

Я ношу’ У мене немає точного підрахунку, але ця трубка мені подобається, як серед більшості кінофільмів, які також представлені на веб-сайті. Перевірте це й повідомте мені – я вважаю, що ви можете погодитися зі мною.

І якщо ви напружені через те, що вас спантеличили численні звернення під час відкриття веб-сторінки, одягніть’ t піт це. На цьому веб-сайті є багато варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді нещодавно було включено, що’ є помітними, і завантажені файли можна швидко знайти.

Я не’ не розумію про вас, але я рідко бачу, що останній варіант не є’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порносайти. Продовжуючи, ви можете відфільтрувати результати відео, обов’язково найвищої якості, тривалості відео, або ви можете просто скористатися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряме порно не’ Ви також можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Я також повинен торкнутися SpankBang’ Телевізійний атрибут. Учасники цього веб-сайту можуть не тільки створювати власні мережі, але й створювати власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює те, що ви хочете бачити. Все, що вам потрібно зробити, це перейти до веб-посилання на телевізійне телебачення, ввести класифікацію, тег, ключове слово або порнографічну зірку та перейти звідти.

Запропонуйте йому зовнішній вигляд, і ви, можливо, захочете зробити це своїм електронним банком готів.

YouPorn

Коли справа доходить до створення, цей абсолютно безкоштовний порносайт виглядає чисто, а веб-вміст далекий від цього –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не натрапляли на цей веб-сайт, на якому розміщено безліч негідних матеріалів, ви’ на вас чекає вражаюче задоволення. Є терабайти сексуальних зображень і потенційно петабайти порно відео. Вони добре організовані прямо в десятки груп, які мають зацікавити майже всі відчуття чуттєвого візуального зображення.

Хоча є артисти-любителі, YouPorn, здається, має набагато більше професійної еротики, настільки, що в меню є ціла вкладка для порнозірок. Поруч із ним є зона еротики, яка містить потоки захоплюючих історій, які, безумовно, покращать ваші враження від цього порнографічного каналу.

Більше того, ви також отримуєте доступ до 2 мереж камер. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу сказати, що аматорські версії все одно варті насолоди.

YouJizz

Ця порнографічна платформа не’ у вас занадто багато у вигляді додаткової метушні, що є фантастичним для тих, хто має намір заскочити та вийти. Ви носите’ не потрібен обліковий запис, щоб користуватися перевагами цього веб-сайту’ набір інструментів перегляду сексу.

Усі найефективніші фільтри в один клік, наприклад сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний останнім часом і традиційно, і в тренді. Більше того, за допомогою 2 кранів ви можете отримати довільну колекцію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно знаєте, що шукаєте, у цій системі є легендарний список тегів, який потрібно побачити, щоб подумати.

Жінки з камерою на YouJizz Live чудові, як і основна трубка. До речі, якщо вам подобаються блондини, вам варто заглянути на сайт веб-камери YouJizz. У них є будь-які сексуальні сестри, але я помітив, що ти’ Знайдемо жінок з медоволосим волоссям.

Наскільки б ви не збиралися клацати й дрімати, одягніть’ ще не зламай цей горіх. Ми’ ми лише на півдорозі, і є багато інших трубок, про які можна дізнатися та захопитися.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Navigation

Product categories

has been added to your cart

View Cart
X